5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangın emniyetliği bâtınin eleştiri öneme sahip olan konstrüktif unsurlardır. Acil durumlarda güvenli bir kaçış çıkarmak üzere tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın kapıları ekseriyetle yangın dayanımı erdemli malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya sahih ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara şayeste şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın bapsı, hariçarı tamam açılacak şekilde kullanılır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu konum sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yangın kapısı yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

Antrparantez yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıdem birbir hayli şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri birlik bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı menteşesi kanat yangın kapısı ile sandık ortada açılıp kapanmayı kusursuz sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken paroba.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere tek yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate allıkınarak Yangın kapısı istanbul vacip sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden hariçya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Yangın merdivenlerinin kifayetli koskocamanliğe ve tavan yüksekliğine sahip olması önemlidir. Ekseri, bir yangın merdiveni en az 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da yönlü boyutlarda olmalıdır.

Report this wiki page